Advies of meer informatie nodig?
Bel 024-6844226 of mail info@baarsfietsen.nl

Fiets verhuur

Verhuur

Baars fietsen heeft een aantal fietsen die verhuurd worden. Zeker in de zomer en voor de vierdaagseweek is reserveren noodzakelijk. Onze gewone fietsen hebben 7 versnellingen. Onze elektrische fietsen hebben een krachtige middenmotor, waarmee u makkelijk onze lokale bergen kunt bedwingen.
Wij hebben kaarten van een aantal fietsroutes. Die zijn rond de 30-35 km lang. Zoals de Ooijroute langs de rivier de Waal en natuurgebied de Gelderse poort (vlakke route) en de Wijnroute richting het heuvelland van Groesbeek. Ook is er een duidelijk knooppunten netwerk in de omgeving waarmee u zelf een route kunt samenstellen.
Gedurende de huurperiode kunt mag u uw auto op ons parkeerterrein parkeren.

Tarieven

Gewone fiets kost € 10,- per dag(deel) en heeft een borg van € 25,- per huur periode.
Elektrische fiets kost € 25,- per dag(deel) en heeft een borg van € 50,- per huur periode.

Prijs is inclusief een gratis fietstas indien gewenst. Wij hebben ook een paar kinderzitjes. Omdat die slechts op enkele fietsen passen, moet dit ruim van te voren besproken worden. Een kinderzitje kost € 2,50 per dag(deel)

Mobiliteitsgarantie

Tegen een betaling van €2,50 per dag, per fiets bieden wij een mobiliteitsgarantie. Dit houdt in dat als u tijdens het fietsen een lekke band krijgt, we de fiets zonder extra kosten te rekenen komen ophalen en een nieuwe leenfiets te bezorgen.

Reserveren

Reserveren kunt u telefonisch doen. Als u lang van tevoren wilt reserveren kan dat beter per mail.

Als huurder bent u verantwoordelijk voor diefstal van of schade aan de huurfiets. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor een lekke band. Wij kunnen kosten berekenen om u weer op weg te helpen. Alle huurfietsen zijn voorzien van een kettingslot. U kunt gratis een bandenplaksetje meekrijgen.