Advies of meer informatie nodig?
Bel 024-6844226 of mail info@baarsfietsen.nl

Onderhoudsbeurten

 

Bij een onderhoudsbeurt nemen wij een uur de tijd om uw fiets van voor naar achter helemaal na te lopen. We zorgen dat alle draaiende delen gespannen en gesmeerd worden, en we kijken uw verlichting na.  Door uw fiets jaarlijks (of bij de eerste 1000, 3000 en 5000 kilometer) een onderhoudsbeurt te geven kunt u zorgen dat uw fiets een langere levensduur heeft.  Als de fiets elektrisch is kijken wij ook het aandrijvingssysteem na en updaten wij de software indien mogelijk.

Als u bij ons een nieuwe fiets gekocht heeft, krijgt u de eerste onderhoudsbeurt gratis, indien u deze binnen een half jaar na aankoop of 1000 kilometer bij ons afspreekt. Bij deze zogenaamde servicebeurten controleren wij de fiets ook op fabrieksgebreken en zullen we deze zo nodig binnen de garantie gratis herstellen.

U kunt bij het afspreken en plannen van de onderhoudsbeurt ook andere aandachtspunten doorgeven waar naar gekeken moet worden. Bijvoorbeeld dat de fiets slechter remt of stroef schakelt. Als er sprake is van een reparatie die niet binnen de standaard onderhoudsbeurt valt, zal onze monteur contact met u opnemen met een begroting van de reparatie om dit met u te overleggen. Voor een onderhoudsbeurt rekenen wij een uur arbeid. Alle onderdelen die vervangen moeten worden en eventuele extra reparatietijd worden berekend.