Advies of meer informatie nodig?
Bel 024-6844226 of mail info@baarsfietsen.nl

Geschiedenis

Eind vorige eeuw ben ik, Eldert Baars, in de schuur achter ons huis in de Wilgenlaan in Beek begonnen met fietsen repareren. Na een paar jaar raakte de tuin zo vol met fietsen, dat het tijd werd voor de volgende stap.

In 2002 besloten wij een echte winkel te openen. Aan de Rijksstraatweg 307 begonnen wij met een bijna lege winkel met 20 nieuwe fietsen. Door toenemende vraag en de komst van de eerste elektrische fietsen in 2003 bleef de groei toenemen. We zijn doorgegroeid tot 3 man personeel, en ook daar raakte de ruimte op.

 

In 2015 zijn wij verhuisd naar de Waterstraat 18 en zijn er nog drie personeelsleden bij gekomen. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een hoog niveau wat betreft service en vakkennis. Zo kunnen wij meer dan 12 verschillende E-bike systemen diagnosticeren en zijn wij gespecialiseerd in het testen van E-bike accu’s.

Ook zijn we dat jaar gaan automatiseren met Cyclesoftware. Hierdoor hebben wij o.a. beter inzicht in de onderhoudshistorie van de klanten en kunnen wij beter reparaties plannen.

 

In 2017 zijn wij lid geworden van het Duitse ZEG, de Zweirad Experten Gruppe.