Advies of meer informatie nodig?
Bel 024-6844226 of mail info@baarsfietsen.nl

Fietssleutels

Bent u een fietssleutel kwijt, dan zijn er verschillende mogelijkheden om ze bij te bestellen.

Sleutels laten kopiëren
Als u nog een goede sleutel heeft, kan deze gekopieerd worden. Marius doe-het-zelf winkel in Beek heeft een sleutelservice en kan sleutels bijmaken als de kartels aan de buitenkant zitten. Als de sleutel glad van buiten is, kunt u ze laten bijmaken in Nijmegen, bij de Sleutelspecialist aan de Groenestraat.

Sleutels bijbestellen
Als u geen sleutel meer heeft, maar wel het merk en sleutelnummer weet, kunt u online sleutels bijbestellen. Van alle bij ons verkochte nieuwe fietsen hebben wij het sleutelnummer opgeslagen.
Bijbestelde sleutels zijn voorzien van hun sleutelnummer en vaak ook een C, zodat duidelijk is dat het om een Copie gaat.
Bijbestellen kan online en duurt meestal een week.
Voor Axa sloten gaat u naar: Axa sleutelservice
Voor Abus, Trelock en andere merken sloten gaat u naar: Jutkey

Is uw fiets verzekerd?
Als uw fiets verzekerd is, moet u bij diefstal de 2 originele sleutels inleveren. Zo kunt u bewijzen dat de fiets op slot stond ten tijde van de diefstal. Dat eist de verzekeraar namelijk. Als u een sleutel kwijt bent, vraagt de verzekering om een sleutel bij te bestellen met een nummer erin. Een kopiesleutel zonder nummer voldoet dus niet. Ook moet de verzekering op de hoogte zijn van het feit dat er een kopiesleutel is. Als u een sleutel heeft laten bijmaken, kunt u dit zelf of door ons online bij de verzekering (laten) melden.